Onze vacatures
Bij Later aan ’t Water draait alles om genieten, samenkomen en gastvrijheid in een unieke omgeving aan het water. Om onze gasten de beste ervaring te bieden, zijn we altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die ons team willen versterken.
- Floormanager
Wat houdt de functie in?
Als floormanager ben jij, samen met je collega’s, eindverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer.
Jouw belangrijkste taak is het aansturen van het team. Je bent het aanspreekpunt voor het personeel en bepaalt wie waar verantwoordelijk voor is. Samen met je team zorg je ervoor dat elke gast zich welkom voelt en met een glimlach de deur uitgaat. Daarnaast houd je je bezig met organisatorische taken, zoals het maken van roosters, het maken van bestellingen, het voeren van sollicitatie- en beoordelingsgesprekken en het inwerken en motiveren van nieuwe medewerkers. Daarnaast wordt verwacht dat je nauw samenwerkt met onze chef-kok, zoals het bedenken van nieuwe gerechten.Wat breng jij als Floormanager?
– Je hebt ervaring als leidinggevende in de horeca
– Passie voor gastvrijheid en de drive om een team naar succes te leiden
– Uitstekend overzicht en sterk in het aansturen van personeel
– Humor, stressbestendigheid, flexibel en sterke communicatieve vaardighedenWat bieden wij jou?
– Een uitdagende fulltime functie (38-uur per week)
– Werktijden die vooraf in overleg worden ingeroosterd
– Werken in het weekend, maar ook de mogelijkheid om af en toe een weekend vrij te nemen
– Veel verantwoordelijkheid en ruimte om jouw stempel op de zaak te drukken
– Een jong, enthousiast team bij de leukste horecazaak van de BadhoevedorpKortom: een fantastische kans om je te ontwikkelen binnen een gezellig en dynamisch team!
Enthousiast?
Solliciteren kan via Gina Blom :06-14271043
of stuur een e-mail naar info@lahw.nl met daarin je motivatiebrief en CV.
- Zelfstandig werkend kok
Wat ga je doen?
– Bereiden dinergerechten volgens onze menukaart en specials
– Meedenken over nieuwe gerechten en menu’s
– Waarborgen van kwaliteit, presentatie en hygiëne (HACCP)
– Samenwerken met het keukenteam en ondersteunen waar nodig
– Efficiënt werken, ook tijdens drukke piekmomentenWie ben jij?
– Je hebt ervaring als kok (of bent een enthousiaste leerling/zelfstandig werkend kok)
– Je hebt passie voor koken en oog voor detail
– Je bent stressbestendig en kunt goed samenwerken
– Flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden
– Je vindt het leuk om in een team te werken op een unieke locatie aan het waterWat bieden wij jou?
– Een fulltime contract van 38 uur per week
– Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
– Een gezellig en hecht team
– Werken op een unieke en inspirerende plek aan het water
– Ruimte voor creativiteit en eigen inbrengEnthousiast?
Solliciteren kan via Gina Blom :06-14271043, stuur je CV en motivatie naar info@lahw.nl of kom eens langs bij ons restaurant om kennis te maken.