Welkom bij Bar Bistro Later aan`t water

placeholder-album-65%opacity-zwartvlakWij zijn een sfeervolle bar bistro met overheerlijke vis- en vleesgerechten van de houtskoolgrill en ook gerechten voor de vegetariërs. Een avondje uit, tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn, anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Met ons team zorgen wij, dat u zich snel thuis voelt in een aangename en gezellige ambiance. Wij liggen aan de ringvaart van Badhoevedorp en zomers kunt u heerlijk genieten van ons terras.

ovenAl onze vleesgerechten komen uit de kopa houtskoolgrill oven waarin het vlees veel malser en sappiger blijft en een heerlijke houtskool smaak krijgt. De kopa oven is een combinatie tussen een oven en een grill en werkt het 100 % op houtskool. De hoge werktemperatuur (250°C/350°C) maakt voor grillen en roosteren waardoor uitdrogen van het voedsel voorkomen wordt. Voor de echte vlees liefhebbers hebben wij ook mooie grote stukken vlees.

Live muziek

In de wintermaanden geven wij maandelijks feestjes met Live muziek met diverse artiesten.

Zo hebben Dre Hazes, Tino Martin, Ruth Jacott, Mike Peterson, Wolter Kroes, Robert Leroy, Quincy, Replay, Quido Van De Graaf, Yves Berendse en Dario en nog een hele boel andere artiesten hier opgetreden. Hou goed onze website en facebookpagina in de gaten voor de datums.

 

 


Reserveer uw tafel

Wilt u er zeker van zijn dat u en uw gezelschap een plek hebben in ons restaurant?
Reserveer op tijd voor een heerlijke avond bij Later aan ’t Water.  Bij groepen  boven de 12 personen hebben wij een speciaal samengesteld menu.