Welkom bij Bar Bistro Later aan`t water

Wij zijn een sfeervolle bar bistro met overheerlijke vis- en vleesgerechten van de houtskoolgrill en ook gerechten voor de vegetariërs. Een avondje uit, tijd voor het grote genieten. Enerzijds de vertrouwde sfeer van gezellig samenzijn, anderzijds de verrassing van een zeer uitgebreide kaart. En dat in een gemoedelijke omgeving, met een gastvrijheid die zijn weerga niet kent. Met ons team zorgen wij, dat u zich snel thuis voelt in een aangename en gezellige ambiance. Wij liggen aan de ringvaart van Badhoevedorp en zomers kunt u heerlijk genieten van ons terras.

ovenAl onze vleesgerechten komen uit de kopa houtskoolgrill oven waarin het vlees veel malser en sappiger blijft en een heerlijke houtskool smaak krijgt. De kopa oven is een combinatie tussen een oven en een grill en werkt het 100 % op houtskool. De hoge werktemperatuur (250°C/350°C) maakt voor grillen en roosteren waardoor uitdrogen van het voedsel voorkomen wordt. Voor de echte vlees liefhebbers kunnen wij ook mooie grote stukken vlees bestellen als u dit van te voren doorgeeft.

 

 


Reserveer uw tafel

Wilt u er zeker van zijn dat u en uw gezelschap een plek hebben in ons restaurant?
Reserveer op tijd voor een heerlijke avond bij Later aan ’t Water.  Bij groepen  boven de 12 personen hebben wij een speciaal samengesteld menu:

 

3 Gangen keuze menu €40,00

 

Voorgerecht:

Carpaccio, keuze uit met pesto of truffelmayonaise

Champignons Aïoli

Gamba’s pil pil

Uiensoep

 

Hoofdgerecht:

Saté Later, keuze uit Kippendij of Varkenshaas

Zalmfilet

Spareribs, keuze uit zoet of pittig

U.S.A. steak

Pasta burrata

 

Dessert:

Cheesecake

Dame Blanche

Scroppino